Stjernesignering for Avaldsnes

KATEGORI: Nyheter + Om Laget
Rebekah Ashley Stott er 25 år gammel og født i Papamoa, New Zeland. Hun flyttet derimot tidlig til Australia, og har representert landslaget til Australia i både U17 og U19. Når valget måtte tas på seniornivå valgte hun imidlertid å spille og representere fødelandet, New Zeland. Landet hun også representerte i OL i London 2012, laget som tok seg til kvartfinale i lekene.
Stott kommer til Avaldsnes fra Melbourne City og Sky Blue FC. Det er nemlig slik at de spiller sesong på hver sine tider av året, slik at man kan spille kamper hele året om man kombinerer seriene.
Hun spiller i stopperposisjon og vil kunne bidra med lang erfaring og høyt nivå til tross for ung alder i Avaldsnes. For New Zeland sitt landslag har hun hele 57 kamper og har spilt fast på sine klubblag i hele sin profesjonelle karriere.
Rebekha Stott er en spennende midtstopper med veldig bra internasjonal erfaring. Hun vil kunne være med på å prege kampbildet i sesongen 2019. Stott er en typisk tøff forsvarsspiller som er god i duellspill, å lese spill og har en evne til å skape ubalanse hos motstander med å drive med seg ballen framover i banen. Vi ser veldig fram til å få Stott med på laget!
# Lag S Mål P