Ny lokal spiller har re-signert for Avaldsnes!

KATEGORI: Nyheter + Om Laget
Hanna Dahl har ambisjoner som fotballspiller og re-signerer dermed for Avaldsnes. Det er ekstremt gledelig for oss å beholde nok en lokal spiller som også er fast inventar i start11´eren.
Hanna kom til Avaldsnes i 2013 fra Haugesundsklubben Haugar. Siden det har hun 111 serie og cupkamper i beltet for Avaldsnes.
I tillegg bor hun nå fast på Avaldsnes sammen den lokalkjente Einar Utvik junior som har vært fast på Avaldsnes sitt herrelag i årrekker.
Vi mener det altså når vi kaller henne for lokal.
Hanna signerte i dag proffkontrakt med 1 års varighet. Ved siden av Avaldsnes utdanner hun seg til sykepleier, og går nå siste året av bachelorgraden. I år har Hanna spilt 21 kamper og scoret 2 fantastiske mål.
Det første målet var et langskudd i lengste mot Grand Bodø borte i det som ble årets første serierunde (den egentlige førsterunden ble utsatt av hensyn til stengte fotballbaner i mars måned.
Det andre målet kom mot Stabæk borte 1. mai. Det var et lignende mål, langskudd i lengste utakbart for keeper.
Lena Tyriberget forteller:
Vi er veldig fornøyde med en av de virkelige kontinuitetsbærerene av spillerne har signert for oss. Hanna kjenner klubben, laget og miljøet godt. Hun har i år tatt nye steg som fotballspiller og har fortsatt et sterkt ønske om å utvikle seg videre og bidra med det hun kan i spillergruppa. I tillegg er hun veldig lojal, på alle plan, og har gode holdninger både på og av banen. Vi ser fram til en ny sesong med Hanna på laget.
Vi er dermed opp i 5 lokale spillere som er klare for 2019 sesongen! Enda er det 2 runder igjen av årets serie.
Og flere skal vi bli, så stay tuned!
# Lag S Mål P