Maria Sørenes skriver 2 års kontrakt med Avaldsnes!

KATEGORI: Nyheter + Om Laget

Den unge stavangerjenta kom til Avaldsnes på lån i sommer fra Klepp. Siden det har hun vært fast i A-lags gruppa og har spilt 2 kamper. Sist kamp var på søndag, da var hun med i start -11eren. Maria har fått seg leilighet i Haugesund og trives godt på Haugalandet. Hun har også en eldre bror med familie som holder til på Rossebø. Hun går godt inn under betegnelsen «lokal spiller». Vi er ekstremt glade for å beholde også Maria for 2019. Det er en spiller som bidrar mye både på og utenfor banen.

På spørsmål om hvorfor hun vil signere for de røde og hvite sier Maria følgende:

Det er en fantastisk følelse å ha signert for Avaldsnes! Jeg har ambisjoner om å bli en av Toppseriens beste backer og Avaldsnes er en klubb i stor satsning, med høye ambisjoner og dermed føler jeg at dette er klubben for meg.

Maria er en person som gir mye av seg selv og hun forventer dermed også mye av Avaldsnes 2019.

–       Lagmessig forventer jeg at vi skal være med å kjempe i toppen. Personlig forventer jeg å utvikle meg som spiller, og bidra med hardt arbeid, offensive løp og assister.

Den lokale stammen vil være viktige kulturbærere inn mot 2019 sesongen og Maria er en flott spiller å ha med i gruppen.

Vi er veldig glade for å ha nok en lokal spiller signert også gleder vi oss veldig til å se hva denne troppen, som begynner å ta form, kan levere i 2019!

 

 

# Lag S Mål P