Vi er klare for LSK! (Video Klepp-AIL)

Sist oppdatert: 27. mar 2019 Skrevet av: admin

 

I første runde spilte vi en tøff kamp mot medaljekandidat Klepp. Avaldsnesspillerne gav god motstand, og hadde mange store sjanser. Vi viste stor fremgang i spillet, men slet fortsatt med å få ballen inn i mål. Vi vet vi kan, etter å ha slått både Kolbotn og Stabæk i treningskamper. i de 2 kampene scoret 5 spillere 6 mål tilsammen. Det er bare å stå på videre!!

Regionslaget Avaldsnes spiller mot Champions League kollega LSK allerede på lørdag. De har hatt et tøft kampprogram med 3 kamper i beina på halvannen uke, og en god del reising. Mot nevnte Kolbotn lå LSK under hele 3-0 lenge, men kreftene tok slutt for de hvite og blå og LSK klarte bragden å snu til 4-3. Men vi ser at det er godt mulig å score på de gule og sorte. Det har vi også tenkt å gjøre!

Dette blir en morsom kamp med og en spennende åpning av sesongen på Avaldsnes Idrettssenter. Vi håper at alle som kan tar turen til idrettssenteret, møter kjentsfolk og ser på god fotball. Vi har også fått en ny kiosk som vi gleder oss til å ta i bruk.

 

Spillerne har denne uken vært hos Appex på fotoshoot!

Line er klar for helgens kamp – er du?!