Tyriberget holdt foredrag på Jentedagen!

KATEGORI: Nyheter

NFF Rogaland inviterte alle jenter mellom 10-13 til fotballskole i Jåttåvågen – SR Bank Arena i går. Instruktørene var trenere fra både Klepp og Avaldsnes og kretslagstrenere. Ett kjempetiltak for å motivere unge spirer. Jentene fikk også besøk av hele 10 landslagsspillere, som er med i troppen når Norge møter Nord-Irland på førstkommende tirsdag. Hele 150 jenter i aldersklassen møtte opp til ett flott opplegg på SR-Bank Arena!

Parallelt med fotballskolen arrangerte NFF Rogaland seminar som omhandlet kvinnefotball. Landslagstrener Martin Sjögren, Øyvind Strøm, Heidi Østerhus og ikke minst vår egen Lena Tyriberget sto på programmet. 70 deltakere møtte opp på denne søndagen for å få faglig påfyll til sin hverdag!

«Vi ønsker å lage en fin jentedag i Jåttåvågen i forindelse med at kvinnelandslaget er i Stavanger og Rogaland. Dette er i tråd med vårt fokus på jenteutvikling i kretsen og en fin anledning til å gi klubbene, trenere, ledere, spillere, foreldre og andre påfyll i hverdagen.» – NFF Rogaland

# Lag S Mål P