Trondheims Ørn borte er alltid en tøff nøtt – Nå venter VIF hjemme! 

KATEGORI: Nyheter

Avaldsnes åpner tøft i Toppserien 2019. Det er det ingen som helst tvil om. Vi har allerede møtt 2 av favorittene, og førstkommende mandag møter vi en til.

I kampen mot Trondheims- Ørn leverte Avaldsnes nok en sterk prestasjon. Avaldsneslaget styrte spillet så og si hele kampen. Trondheims – Ørn scoret på sin ene sjanse og var dermed utrolig effektive. Avaldsnes hadde sjanse på sjanse på sjanse. Med blant 3 baller på innsiden av stolpen må det kunne gå ann å si at vi hadde utrolig uflaks som ikke fikk med oss 3 poeng fra Lade. Nå fikk vi dessverre ikke sett hele kampen live på stream grunnet tekniske problemer. Så da er sulten etter å se spillerne i rødt og hvitt på Avaldsnes live på hjemmebane desto større!

Vålerenga har fått en god start på sesongen. Det syntes tidlig at dette blir et lag å regne med i toppen i år så lenge de unngår for mange skader. Det blir et gjensyn med Avaldsnes sin stopper i 2018, Maruscka Waldus. Vålerenga har til nå møtt Stabæk, Kolbotn og Fart. Altså en litt annerledes serieåpning enn hva Avaldsnes har fått utdelt. Stabæk har fått lite til å stemme, og Fart som nyopprykket lag uten store utskiftninger ser ut til å være blant de svakeste i årets utgave av Toppserien så langt. Men det betyr at VIF ankommer balløya Karmøy med selvtillit og iver etter å fortsette seiersrekken sin.

Iver er det dog hos de stripete jentene. En viss følelse av å bli snytt gang på gang ligger der, og motivasjonen til å ta 3 poeng er sterkt tilstede. Gruppen vet hva de er gode på, og jobber knallhardt for å kunne utvikle siste 3del. Det skal scores enda flere mål! og tette luka helt bak. Smultringer er vi glade i!

Skal vi la historien få spalteplass, sier den at Avaldsnes har vunnet 13 av 17 seriekamper, og VIF har da bare stukket av med seieren 4 ganger. Avaldsnes har scoret 38 ganger og VIF 16 stykk hvorav 2 er selvmål. Men så skal det sies at 2 av seierne til VIF kom i fjor. Vi har altså ikke slått de blå fra Oslo Øst siden 2017 sesongen. Det har vi nå tenkt å gjøre noe med.

Det blir en spennende og tett kamp, og vi håper på at mange tar turen til Skeie 2. påskedag.

Med vennlig hilsen
Stian Staveland Nygaard
Avaldsnes Elite

# Lag S Mål P