Trine Øritzland forteller om å være med på proffeventyr

KATEGORI: Nyheter

På proffeventyr

Nå har vi vært her i en uke og dagene går fort. Dagene har startet med frokost klokken 9, deretter har vi hatt trening halv 11. Etter trening spiser vi lunsj klokken 1. Mellom treningsøktene brukes tiden på å restituere kroppen og drikke masse vann. Merker at forskjellen fra toppserien til 2.divisjon er stor. Man kommer etterhvert inn i rutiner som laget har, man kommer tettere på hvordan de spiller og hvordan de opptrer utenfor banen.

Vi går gjennom ulike roller på møter og snakker om hvordan vi spiller som lag, hvordan vi skal angripe og forsvare oss. Vi har mange samme spillformer som på utviklingslaget, så mye av det vi trener på kjenner jeg igjen, men det blir likevel annerledes fordi tempoet og nivået er så forskjellig.

Jeg har blitt tatt godt vare på i gruppa både på banen og når det kommer til det sosiale. Alle er imøtekommende og det får deg til å føle deg som en del av gjengen. Utenom fotballen har noen vært på stranda, noen har vært på kjøpesentre og andre har slappet av hjemme på rommene. Vi har også hatt mange kvelder hvor vi har spilt kortspill med straff.

Gjennom oppholdet her nede har jeg lært masse, og føler jeg har mer oversikt over mine mål, og hva som må til for å oppnå dem.

# Lag S Mål P