Stjernespissen satser videre i rødt og hvitt!

KATEGORI: Nyheter + Om Laget
Cecilie Pedersen er et kjent navn for de fleste. Stjernespilleren som har bøttet inn mål for Haugar, Avaldsnes, LSK, Avaldsnes og landslag.  Vi er veldig glade for å kunne annonsere at Cecilie Pedersen fortsetter å spille for Avaldsnes!
Cecilie har en  helt vill statistikk for Avaldsnes etter at hun kom til klubben for første gang i 2009. Hun står i dag med 159 mål på 174 kamper. Slå den du! Kvalitetene i spilleren er udiskutable. Vi har også sett glimt av det i år. Hun har spilt 7 minutter Toppserie og 26 minutter Champions League. Likevel har hun scoret et av de viktigste målene for Avaldsnes i år. Seiersmålet mot Sporting Club de Portugal. 3-2 i 89 minutt.

Cecilie har hatt en trøblete historikk med skader. Hun har vært plaget med skader over flere år, men spilleren som elsker fotball har stått i det, kanskje litt for hardt til tider. 2018 sesongen ble nemlig ikke som planlagt. Hun har trengt mye tid for at kroppen skulle kunne ta igjen og lege skadene som har blitt påført over tid. Et år uten idretten hun lever for. Det tar på for en idrettsutøver. Cecilie har også kjempet en mental kamp mens hun har vært ute. For noen uker siden kunne vi se på TV2 Nyhetene at Cecilie har hatt det tøft mentalt med å være uten fotball. For en fotballspiller er det en tid med hverdager uten mening.

Vi er stolte av at Cecilie nå har signert ny kontrakt med Avaldsnes. Både klubb og spiller har vært enige om at hvis hun skulle signere ny kontrakt som fotballspiller, er det med en plan og et mål om å bli skadefri fort. Det at hun nå likevel signerer, sier noe om tenningsnivået til spilleren. Hun har godt med motivasjon for å kle på seg den røde og hvite drakten. Vi er her for våre spillere og vil sammen med Cecilie legge opp et løp medisinsk, sportslig og utenomsportslig. Vi har et fantastisk sponsornettverk som virkelig er her for oss, og hjelper oss med å støtte opp spillerne våre.

 
Lena: 
Vi er veldig glade for å ha Cecilie med oss inn i 2019 sesongen. Hun er en meget dyktig og lokal fotballspiller. Etter en trøblete 2018 så er det viktigste for Cecilie og for oss at hun kommer tilbake på banen og får gode opplevelser med det å spille kamper igjen. Det er for oss liten tvil om hva Cecilie har av kvaliteter som fotballspiller, når hun er skadefri. Hun har en fantastisk intuisjon for spillet, dette har hun vist også i 2018 på treningsfeltet og i de 3 kampene hun fikk spilletid. 
Så- vi sammen med Cecilie satser på at 2019 blir et år der hun får utfolde seg på fotballbanen igjen – og gjøre det hun liker aller best. Spille fotball. 

Sportslig leder Ove Arnesen utdyper:

Vi i Avaldsnes er selvfølgelig kanonfornøyde med at Cecilie er med oss videre. At Cecilie velger å ta kampen mot skader og smerter på lag med nettopp oss, tar vi som en tillitserklæring og er selvfølgelig storfornøyde med det. Alle vet jo at når Cecilie blir frisk og rask igjen, så finnes det ikke et eneste lag i dette landet som ikke kunne tenkt seg henne i lagoppstillingen. Vi krysser fingrer og tær for at opptrening og oppkjøring nå i vinter ska gi oss tilbake den Cecilie vi alle ønsker å se. Nemlig hun som smiler, ler og koser seg med lagvenninner og støtteapparat både på og av banen, på trening og i kamper som hun igjen har vært med å bidratt i, og da helst ute på banen!
 
Cecilie selv sier følgende:  Det føles godt å ha signert ny kontrakt,så nå er det bare å håpe at eg blir skadefri og klar til neste sesong.
Avaldsnes har vært ein stor del av min karriere, så klubben har selvfølgelig betydd masse og det er derfor jeg nå signerer ny kontrakt i håp om å få spilla der minst ett år til.

Vi heier på Cecilie og gleder oss til å få deg på banen igjen!
# Lag S Mål P