Revansjelysten Avaldsnes møter Røa

KATEGORI: Nyheter

Cupexiten på onsdag gjorde vondt. Det å bryte rekken på cupfinaler i 13-15-17 var ikke gøy. I tillegg var det en særdeles tung måte å ryke ut på. Avaldsnes føk ut av startblokkene på Intility Arena. De første 15 minuttene dominerte Avaldsnes kampen og kom til flere store sjanser. Dessverre fikk vi ikke satt ballen i mål, og man mister litt av piffen. Vålerenga fikk to scoringer på Avaldsnes i første omgang på sine 2 sjanser. Dødelig effektive Dowie straffet Avaldsnes knallhardt. Vi burde muligens hatt et frispark i forkant av situasjonen, men dommeren valgte å legge lista utrolig høyt i denne kampen- dessverre til Vålerengas fordel i flere situasjoner.

I 2. omgang kjører vi kampen igjen og har bra ballbesittelse. Vi ruller fint opp og veksler på å spille opp på begge sidene. Problemet var at vi ikke var like gode i den siste fasen – å sette ballen inn i mål. Og det er jo mye av det fotball handler om.

Men vi har scoret mange mål i år – så vi vet at vi kan.

Nå skal vi møte et tøft Røa lag som også gikk på et tap i cupen på onsdag. Røa er et fysisk tøft lag å møte, og de går alltid i krigen. Vi forventer et lag med mye vilje, og som vi skal være i stand til å spille ut. Med litt mindre uflaks skal vi også ha gode sjanser til å vinne kampen. Nå har vi kun serien å tenke på, så får vi bruke det til vår fordel i en allerede travel høstsesong. Nå skal vi klatre!!

Vi sees på kamp!

 

 

# Lag S Mål P