Ny trener på plass for Avaldsnes for sesongen 2019

KATEGORI: Nyheter
Vi er nå i mål med ansettelsen av hovedtrener for 2019. Vi har hatt flere kandidater til trenerjobben med et høyt nivå. Det er snakk om etablerte trenere som kan vise til resultater over tid med et stort nettverk. Etter en som sagt lengre prosess har vi nå landet en trener som vi er utrolig godt fornøyd med. Det er Lena Tyriberget som har har ledet prosessen og hun er veldig godt fornøyd. De har hatt lange samtaler om de fleste sider av det å være trener i Avaldsnes. Kandidaten har sterke bånd til regionen, og familien har nå fått muligheten til å slå røtter på Haugalandet. Det passer godt for Avaldsnes som ønsker seg en langsiktig løsning i klubben. Vi tror vi har et apparat som kan bygge den kontinuiteten på det nivået vi ønsker. Dette har vi jobbet for lenge.

Vi er dermed stolte av å presentere Thomas Dahle som ny trener i Avaldsnes for 2019. Han vil starte arbeidet sammen med Lena allerede i høst/vinter, og kan dermed være med på å sette rammene og sørge for en god vinter. Vi er ekstremt fornøyd med å ha avgjort trenerspørsmålet så tidlig, som gir oss gode forutsetninger for neste sesong.
Thomas Dahle har vært trener i Trondheims Ørn i mange år, og har fått opp mange talenter så nå er i større klubber (Guro Reiten, Ingrid Engen, Lisa Marie Utland m.fler). Han er også gift med Haugesundsjenta Solfrid Andersen Dahle, tidligere Toppseriespiller og fysioterapeut.

Vi skal ta kvantesteg hvert år for jenter som spiller fotball! Bli med oss på eventyret!
# Lag S Mål P