Ny toppspillerutvikler til Avaldsnes

KATEGORI: Nyheter
Vi har hatt Hellen Våge engasjert i Avaldsnes som toppspillerutvikler. Hun har hatt som oppgave å følge opp landslag- og landslagsaktuelle spillere på jentesiden i Avaldsnes og andre klubber på Haugalandet. Hellen har bidratt med mye og vært viktig for mange unge spillere.
Nå er imidlertid permisjonen hennes fra stilling i Haugesund Kommune gått ut og hun skal tilbake i sin «opprinnelige» jobb. I tillegg skal hun trene Haugar sitt talentfulle A-lag.
Avaldsnes får inn rutinerte Kolbjørn «Kolla» Fosen fra FKH. Kolla har hatt flere ulike roller i FKH med fokus på talentutvikling i hele regionen vår. Det er en trener med lang erfaring og stor og god kompetanse som nå trer inn i Avaldsnes. Han har A-lisens og blir med det den 3. i trenerteamet vårt med en A lisens.
Lena har i tillegg UEFA PRO lisens, som Thomas også har startet på. I tillegg har Monica Arnesen B lisens, Carl Gregor har keepertrener A lisens og Stian Nygaard har keepertrener B lisens. Teamet i Avaldsnes har altså bra med kompetanse på plass.
Kolla er en trener vi kjenner godt og han kjenner oss godt også. Vi er trygg på han som person og som fotballtrener. Han kombinerer rollen i Avaldsnes med hovedtrener for Vard.
Vi gleder oss til å ha Kolla med på laget!!!
# Lag S Mål P