Lykkes med mye, mot norges beste!

KATEGORI: Nyheter

Avaldsnes åpnet anlegget for sesongen med besøk av norges beste lag. Det må vi kunne ha grunnlag for å kalle fjorårets mestere i Toppserien og NM. I tillegg klarte de 2 runder lenger i Champions League enn Avaldsnes før også de fikk kjenne på toppen av europa, Barcelona som vi fikk i første runde 2017. LSK har virkelig levert varene på banen over mange år nå. Avaldsnes har før helgens kamp sluppet inn 35 mål mot LSK. Altså flere mål enn det LSK har sluppet inn samlet over flere sesonger. Et bunnsolid lag fra Romerike der altså.

Inngangen til kampen var noe spent. LSK har vært mer vaklende enn de pleier etter å ha sluppet inn hele 3 mål mot Kolbotn og 4 mål over 2 kamper mot Barcelona. Ikke minst hadde de 3 kamper i beina på halvannen uke når de kom til Avaldsnes Idrettssenter. Banen var litt brun og våt, men jevn og fin til kamp. Været var som vanlig på denne tiden av året, ekstremt varierende. Vi hadde vind, sol, hagl og regn. Alle årstider representert på litt under 2 timer. Det så ut til å passe oss helt greit.

På banen viste Avaldsnes en solid iver helt fra start. Med en Thomas Dahle jagende fra sidelinjen, leverte spillerne et meget høyt press på LSK. Det likte de gule og sorte dårlig. På et litt tungt gress og Avaldsnesspillere på hugget fikk LSK til lite, og fikk kontringer imot ved hvert brudd.

LSK fikk et stolpeskudd i tverrligger, og gispet fra tribunen kunne nok høres helt over broen – til Haugesund.

Avaldsnes på sin side fikk et frispark fra 50 meter som Olaug Tvedten sendte inn mot boksen. Dejana Stefanovic raget høyest og fikk stusset ballen over «Fisken» Fiskgårdstrand som sto litt for langt ute. Avaldsnes tok ledelsen hjemme på Skeie!

Etter scoringen jobbet Avaldsnes hardt og tappert for å holde ledelsen sin. Det klarte spillerne helt til siste slutt. Da Thorsnes gikk i bakken innenfor 16 meteren var dommer ikke i tvil, ulikt de aller fleste andre på arenaen, og dømte straffe til LSK. Den setter selfølgelig Guro Reiten kontant i mål. Og dermed klarte ikke Avaldsnes å gjøre det de aldri har klart denne gangen heller. Men fytti katta så nærme vi var, og fytti katta så gode vi var. Dette lover godt for fortsettelsen!!!

 

Gule kort:

Avaldsnes:

Nathalie Utvik

Robyn Decker

Brena

Maria Duda

Dejana Stefanovic

 

Mål

Avaldsnes :

Dejana Stefanovic

LSK

Guro Reiten

 

Tilskuere:

249

 

# Lag S Mål P