I dag er det 2 måneder til neste kamp!

KATEGORI: Nyheter

Avaldsnes og Toppserien for øvrig har spilt ferdig vårsesongen, og er nå inne i en periode med landslagspause på grunn av VM. Vi tar derfor en fot i bakken og ser fremover på hva som vil skje resten av sesongen.

Avaldsnes har 3 spillere som skal til VM i Frankrike. Det er Rasheedat Ajibade fra Nigeria, Rebekha Stott og Victoria Esson fra New Zeland. De er reist på pre camp. Ellers er Anna Jøsendal (18 år) på samling for Norges 23 landslag i Sverige. De møter Nederland i morgen. Olaug Tvedten drar på u19 landslagsoppdrag 4. juli for å forberede seg til EM senere i juli.

Laget trener fast daglig frem til 22. juni og tar da 2 uker sommerferie frem til 9.juli. Da starter oppkjøringen frem mot første kamp som er NM her på Skeie mot Klepp. Det blir en tøff kamp, men en kamp hvor vi har god tro på seier. Vi håper på mange puublikummere til denne kampen! Ingenting er som et godt derby, hvor vi skal sette «jærbuen» på plass!

Når vi ønsker Klepp velkommen til Skeie ønsker vi å gjøre det vi kan for å fylle tribunene. Avaldsnes har et godt lag i år som har spilt mye fin fotball. Desverre har den store poengfangsten uteblitt, men vi har fått mye skryt for fotballen vi spiller. Det å fange poeng og vinne fotballkamper skal vi jobbe knallhardt for å løse i denne perioden hvor vi kan bygge på ulike erfaringer fra våren.

Noen av spillerne vil også ha en kamparena i rekruttlaget vårt som spiller kamper frem til 19.06. Neste kamp er i morgen, torsdag 30.06 klokken 14.00 mot Arna Bjørnar 2.

# Lag S Mål P