Høstens formlag til Bergen og Arna- Bjørnar

KATEGORI: Nyheter

Avaldsnes har i høst uten tvil fått orden på uttellingen i kampene. Avaldsnes spilte mange gode kamper i vår, uten å klare og avgjøre kampene i sin favør. Etter sommeren og noen justeringer på laget står Avaldsnes nå med 16 poeng og 1 seier mot Klepp i NM. Det er en ekstremt stor forbedring. Nå gleder vi oss til å ta det videre til Bergen og Arna- Bjørnar.

Selv om laget gjør sitt for å kun ha fokus på neste kamp, kan vi tillate oss å se litt større på det. Tabellsituasjonen har nemlig forbedret seg markant! I sommer var Avaldsnes så langt nede som innom kvalikplass. Det er få som trodde at Avaldsnes skulle ende der, men det er klart at det ikke var særlig gøy å være der. I dag står Avaldsnes med samme antall poeng som Røa på 5. plass. Laget har vist at vi er vel på høyde med de røde og gule.

Kampen etter Arna Bjørnar er mot Lyn igjen, men denne gang på hjemmebane. Den kampen går 28.09 klokken 15.00. Det gleder vi oss veldig mye til, og håper på masse folk til denne kampen.

Men, som sagt skal laget først og fremst ha fokus på neste kamp, og den går på lørdag 15.00 mot Arna Bjørnar. Et lag som har raknet litt i det siste. I helgen tapte de hele 6-1 mot Røa, og før det spilte de uavgjort mot bunnlaget Stabæk. I August leverte de litt bedre, med seier over nevnte Røa, Kolbotn og Fart. Sist gang vi møtte «Bjørnane» var 3 august, og da vant vi 1-0 hjemme.

Avaldsnes som har levert 12 poeng på de siste 4 kampene må nok belage seg på å være favoritter, også i denne kampen. Kan det bli 15 poeng på rappen? Vi går for det!

Foto: Håkon Meisingset Solheim

# Lag S Mål P