Før kampen: Avaldsnes – Klepp Toppserien 2019

KATEGORI: Nyheter

Avaldsnes er klare for Klepp igjen!

Vi fikk utvilsomt en god start på høstsesongen. Det ble seier både mot Arna Bjørnar og påfølgende NM seier mot Klepp. I Stabæk kampen får vi ballen i nettet hele 3 ganger, men dommer blåser offside på samtlige. Det kan diskuteres hvorvidt dommer tok rett avgjørelse på de tre situasjonene, men det som er udiskutabelt er at Avaldsnes sto igjen med kun ett poeng.

Udiskutabelt er også spillerne, trenernes og øvrige involvertes tro og vilje til å fortsette å ta poeng og seire i høst. Til helgen møter vi Klepp igjen, og vi vil vise at det ikke var noen tilfeldighet at det var vi som gikk seirende ut av oppgjøret. Da trenger vi et lag som spiller like samlet som sist. Legger Avaldsnes alt igjen på matta og jobber for laget, er det ingenting i veien for å slå de grønne og hvite fra Jæren to ganger på hjemmebane i 2019.

Hyggelig var det at Anna Østrem kom innpå i kampen mot Stabæk og fikk sin debut i Toppserien. Med det viser vi at det fortsetter å gro godt på Haugalandet. Vi har faktisk klart å levere ganske mange Toppseriespillere over nokså få år. Særlig om vi tar regionens størrelse og utdanningstilbud etc. i betraktning. Det skal vi fortsette med gjennom et regionalt fokus. Avaldsnes skal være en klubb for og med hele regionen. Derfor har vi satt i gang tiltak slik som Team Haugaland Kraft og Sommerproff 2019 som har fått stor oppmerksomhet den siste uken.

Denne uken har spillerne også vært aktive ute i regionen som rollemodeller og trenere på fotballskoler rundt omkring på Haugalandet. Det har vært veldig hyggelig å støtte opp under grasroten i regionen vår ute i klubbene. Det gjør noe med spillerne i troppen vår, og barna som får møte ekte profesjonelle fotballspillere. Spillerne på damelaget besitter jo også en god del kompetanse etter mangen år som gode fotballspillere med gode trenere.

Avaldsnes har mye å slåss for denne høsten, og første utfordring på veien er som nevnt Klepp – nok en gang. Det er vanskelig å gjenskape suksess, men så er det ingen som driver med toppidrett fordi det er enkelt heller. Vi er klare for utfordringen som står foran oss og vil ofre alt for nye tre poeng.

I NM kampen for en uke siden, holdt Avaldsnes et godt tak på rivalen og fikk rodd i land en seier. Når vi møtte «traktorlaget» (De har mange små traktorer på draktene sine) på bortebane tidlig vår, var Avaldsnes også det ledende laget i spillet. Klepp klarte likevel å få inn en scoring i 38 minutt fra Terland. Det var altså nok en tett og hard kamp, slik det ofte er. Faktisk har begge lag fått utdelt 17 gule kort hver i oppgjørene mot hverandre.

Alt tilsier at det vil bli spilt en spennende kamp på lørdag på Avaldsnes!

# Lag S Mål P