Dejana Stefanovic forlenger med Avaldsnes!

KATEGORI: Nyheter + Om Laget

Stefanovic la ned en god innsats for klubben høsten 2018 og viste seg som en meget habil midtstopper. Etter en sesong som endte på en tabellplass som ingen var fornøyde med, var Stefanovic i tenkeboksen. Hun er ettertraktet av lag fra både tysk og engelsk toppserie, men som kjent spilles sesongen der motsatt av den norske ligaen. Dejana har fulgt med på utviklingen i Avaldsnes siden siste seriekamp og har et ønske om å spille videre for de hvite og røde videre. Sportslig leder Ove Arnesen uttaler at man i en 18 manns tropp med profesjonelle spillere fortsatt er sårbare bakover. At Dejana nå ønsker å komme tilbake er derfor veldig positivt og hun er velkommen tilbake. Vi kjenner henne godt og vet hva vi får i henne. Vi teller nå 19 spillere på kontrakt i A-troppen som består av over 50% lokale spillere. Det er veldig positivt, og et resultat av mange års satsing!! Samtidig er det en slagkraftig lag med kvalitet i alle ledd!

Generell oppdatering:
Spillerne begynner nå å komme godt på plass. De norske lokale spillerne har holdt seg i gang med alternative treningsprogram utviklet av Sigurd Kongsrud Aasmunstad, fysioterapeut fra Haugesund Medisinske Senter (Helsehuset).

Ellers har alle de 4 brasilianske spillerne kommet på plass. Det samme har de to amerikanske spillerne. De har hatt flere treninger og blitt testet fysisk (laktat+o2+spenst og styrke) som alle andre spillere på Vici Treningssenter.

Keeper, Line Geltzer Johansen,har vært på landslagssamling med Danmark. Olaug og Anna har vært på samling med Norge J19 mens Victoria Esson har vært opptatt med landslagssamling for New Zeland. Disse spillerne kommer til Avaldsnes i løpet av neste uke.

Vår andre spiller fra New Zealand, Stott, kommer etter at sesongen i Australia er ferdigspilt (starten på feb). Nigerianske Rasheedat kommer når papirene hennes er i orden.

Følg oss tett på Facebook og Instagram!! Vi legger ut oppdateringer, mer og mindre seriøst, stort sett daglig

# Lag S Mål P