Avaldsnes tar turen til Tigerstaden

KATEGORI: Nyheter

Det var høststorm på Karmøy lørdag, og duket for en skikkelig «krig» mot Kolbotn. Vestlandskrig kan vestlandslag best – og Avaldsnes stakk av med en ny seier og 3 viktige poeng. Vi holder dermed tritt og følger Røa på 5. plass. Den er kun 3 poeng opp og innen rekkevidde. Onsdag får vi en ny mulighet. Da møter vi Lyn borte, på Grefsen stadion.

Det betyr at også Lyn får «bortebane». Lyn la nytt kunstgress av beste kvalitet for 2 år siden. Dessverre var ikke kvaliteten på grunnarbeidene godt nok, slik at de i år har valgt å ta opp gresset og gjøre det på nytt. Arbeidene startet i mai, og er enda ikke ferdigstilt. Dermed må «kongens klubb» ta turen til Grefsen for å spille kampene sine inntil videre.

Lyn er inne i sitt andre år i Toppserien og fortsetter med stort sett samme spillerstall. Det er et ungt lag med stort potensiale. Mange av spillerner er, eller har vært på aldersbestemte landslag. Klubben har også levert mange gode fotballspillere som har tatt steget videre. Landslagets Caroline Graham Hansen og Frida Maanum er noen av de. Lyns to siste kamper har endt uavgjort mot henholdsvis Trondheims Ørn og Sandviken, noe som viser at de er et godt lag.

Avaldsnes på sin side har fortsatt med de gode prestasjonene, og fått ordnet opp i begge bokser slik at vi nå scorer flere mål enn vi slipper inn. Det blir det seier og poeng av. Vi har dermed fått en luke ned til de ekle plassene i bunn, og kan se opp over. Nå møter vi Lyn ganger to og Arna Bjørnar i løpet av september. Lag som det er muligheter å ta poeng fra. Men det krever godt fokus og hardt arbeid i alle kamper. Toppserien har nok aldri vært så jevn som den er nå.

Vi gleder oss til ny kamp på onsdag, og nye muligheter til å ta poeng!
Er du i Oslo håper vi at du vil ta turen til Grefsen, og hvis ikke kan du se kampen via stream.

Adressen er: Neptunvn 8-12, 0493 OSLO

# Lag S Mål P