Avaldsnes tar imot Kolbotn

Sist oppdatert: 09. sep 2019 Skrevet av: admin

Det var deilig med en skikkelig 3 poenger på bortebane lørdag. Med det har Avaldsnes nå 18 poeng, og ligger foreløpig på en 6. plass. Det viser jo litt hvor tett det er i årets Toppserie. Vi har nå gått fra kvalikk – spøkelse til å være midt på tabellen. Det betyr absolutt ikke at vi kan hvile fremover, men kjempe som løvinner for å fortsette å ta poeng.

Kolbotn har gått fra et lag som vant mye – til å ikke lenger gjøre det. Tapet av Koperviksjenta Karina Sævik merkes for Kolbotn laget, og med Isabell Herlovsen ute med skade, scorer de ikke lenger like mange mål. Siste kvinne ut er keeperen Aurora Mikaelsen som nå spiller for Manchester United. Det betyr at den yngre Sævik – nemlig Hildegunn har fått keeperplassen.

Kolbotn skal spille ferdig serierunden sin i dag. Den ble nemlig avblåst på lørdag etter 30 spilte minutter. Det var for dårlig vær og mye overvann på banen. Stillingen er foreløpig 2-2 og kampen spilles fra 30 minutter. Det blir spennende å se resultatet av kampen, og hvordan det påvirker laget frem mot kampen på lørdag.

Avaldsnes er opptatt av å holde fokus på egen prestasjon og utvikling. Det var positivt å få Rasheedat i gang med målprotokollen. Hun scoret 2 mål, men det skulle gjerne vært dobbelt om man tar de store sjansene i betraktning. Det er også veldig kjekt at vi holder nullen med ny keeper i mål.

Sist oppgjør vant Kolbotn 3-1 på Sofiemyr Stadion. Denne kampen var blant andre Karina Sævik i kjempeform og scoret en av årets fineste mål – uavhengig av kjønn da hun på «Volley» slo ballen i mål fra 40 meter. En real Beckham scoring. Tidligere i år slo Avaldsnes Kolbotn hele 5-0 på bortebane i en treningskamp. Vi satser på at vi er i godt slag på lørdag – og at vi kan vise Kolbotn hva vi er gode for. Og samtidig ta med nye viktige poeng.

Vi ønsker velkommen til Avaldsnes på førstkommende lørdag 15.00!!