Avaldsnes – Stabæk

KATEGORI: Nyheter

Vi legger en blytung uke bak oss. Det er fortsatt 43 poeng igjen å spille om. I fjor holdt det til sølv. Vi er klare for «krigen»!

Laget vi har i år har masse kvalitet i seg. Spillerne har vist gode prestasjoner i stort sett alle kampene i år. Likevel har seieren uteblitt. Det føles utrolig tungt, når man lykkes med så mye, for bare å få med seg 1 poeng, eller i verste fall tape. Tabellen lyver aldri, vi har kun 4 poeng. Samtidig har vi prestasjoner som tilsier at vi skal ta mange poeng i årets sesong. Og det fortsetter vi å tro på!

Vi har nå kun 2 kamper igjen før vi tar sommerpause. I disse kampene møter vi Oslo lagene Stabæk hjemme på Skeie i morgen,  lørdag 15.00 og Røa under Superhelgen på Valle 19 mai. Laget har nå startet forberedelsene mot disse kampene. Vi går igjen for seier og 3 poeng. Vi har som kjent slitt med å vippe resultatene til vår fordel. Vi ber derfor om å få deres støtte også på stadion og håper at du tar med deg venner og familie, og støtter jentene på Avaldsnes i krigen om 3 poeng. En «12 mann» på tribunen vil hjelpe oss masse!

Stabæk har også slitt i årets utgave av Toppserien. De ligger på plassen under Avaldsnes, på nedrykk. Stabæk mistet flere av sine beste spillere før sesongen, og det har de virkelig kjent på. Dermed er nok deres resultater litt mer forventet enn poengfangsten til Avaldsnes mot enkelte lag. Det bør derfor være gode muligheter til å få med seg årets første seier på lørdag.

Duket for årets jevneste kamp?
Statistikken mellom lagene er nærmest oppsiktsvekkende. Avaldsnes og Stabæk har dødt løp i antall seiere på de siste 14 kampene. Lagene har vunnet 5 kamper hver, og resten har blitt uavgjort. Avaldsnes har scoret 19, mens Stabæk har scoret 20. Til og med kortstatistikken er jevn. Avaldsnes har fått 7 gule mot Stabæk som har dratt på seg 8 stk. Ingen av lagene har til nå fått rødt.

Uansett lever hver kamp sitt eget liv, og Stabæk er det alltid gøy og slå. Det skal vi jaggu klare hjemme på Skeie på førstkommende lørdag!

Mvh. Stian S. Nygaard

# Lag S Mål P