Avaldsnes med nyansettelser! Utviklingssjef og keepertrener på plass!

KATEGORI: Nyheter

Monica Eide Arnesen er ansatt som utviklingssjef i Avaldsnes Idrettslag fotball. Arnesen får ansvaret for alle tiltak som skal utvikle flere lokale jenter til Avaldsnes og norsk toppfotball. Stillingen er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund, Toppfotball Kvinner og Avaldsnes Idrettslag. Tolv klubber i norsk toppfotball inngår i dette samarbeidet.

Arnesen skal lede klubbens utviklingsavdeling, som for tiden består av to spillerutviklere og rekruteringstrener, og som skal utvides med flere deltidstrenere. Også klubbens talent satsing, Team Haugaland Kraft (jenter 13 og 15 år) inngår i denne avdeling, og ytterligere utviklingstiltak startes opp i nær fremtid for yngre jenter. NFF Rogaland er også en viktig samarbeidspartner i styrking av utviklingstilbudet for jentefotball.

Monica Eide Arnesen er utdannet UEFA B trener og har NFF`s spillerutklingskurs. Hun har lang erfaring innen kvinne- og jentefotballen som trener, og har mange års erfaring også som trener for kretslag i NFF Rogaland. I de siste årene har hun vært tilknyttet sportslig avdeling i Avaldsnes med rollen som trener for klubbens Rekruteringslag i 2. divisjon. Arnesen har også erfaring som toppspiller da hun spilte flere sesonger på 90 tallet for Klepp i Toppserien og har flere aldersbestemte landskamper.

Avaldsnes har også ansatt ny keepertrener, Per Andreas Haftorsen har overtatt etter Carl Gregor som sluttet etter eget ønske i juli. Haftorsen har godt kjent i fotballen på Haugalandet som keeper i norsk eliteserie for Brann og FKH. Haftorsen har i de senere år jobbet som keepertrener i Haugar, en jobb han fortsatt innehar i tillegg til stillingen i Avaldsnes.

– Dette er en fin styrking av vår sportslige satsing, spesielt på utviklingssiden, uttaler daglig leder Geir Danielsen i Avaldsnes Idrettslag, som legger til at klubbene i regionen vil bli innkalt til informasjonsmøte i nær fremtid.

Vi ønsker begge to velkommen til Avaldsnes.

 

# Lag S Mål P