Avaldsnes Idrettslag permitterer

KATEGORI: Nyheter

På grunn av den helt ekstraordinære situasjonen der all organisert idrett er stoppet opp har Avaldsnes Idrettslag valgt å gå til omfattende permitteringer. Dette gjelder både for Toppserielaget i fotball og idrettslagets øvrige aktiviteter.

-Ingen av våre spillere, trenere, støtteapparat eller administrasjon får gjort jobben sin med de nåværende reglene for arrangementer og fellestreninger. Samtidig ser vi at Koronakrisen også gir store utfordringer for våre økonomiske støttespillere. Det vil derfor være uansvarlig av oss ikke å ta ned de løpende kostnadene så mye som mulig, sier styreleder i idrettslaget, Hallgeir Broen.

-Vi sendte derfor i går kveld og i dag ut permitteringsvarsler til alle som mottar lønn fra Avaldsnes Idrettslag, sier Broen. For de fleste vil permitteringene gjelde fra slutten av inneværende uke.

Idrettslaget har tett dialog med Toppfotball Kvinner og prøver å koordinere aktiviteter med interesseforeningen så langt dette er mulig.

Idrettslagets daglige leder, Geir Danielsen vil beholde en mindre andel av sin stilling for å kunne veilede spillere rundt økonomi og myndighetsdialog.

Kontaktperson: Hallgeir Broen, tlf 46427684

# Lag S Mål P