Avaldsnes er klare for Vålerenga i cupen!

KATEGORI: Nyheter

Resultatene etter sommeren har vært varierende. Etter å ha fått seier mot Arna Bjørnar i serien og Klepp i NM, gikk vi på en lei uavgjort mot Stabæk og et surt tap mot Klepp igjen i serien. Klepp er uten tvil et godt lag i år, og vi fikk nok mye igjen for at Klepp undervurderte Avaldsnes i cupen. Samtidig fikk vi vist hva som bor i laget gjennom en knallsterk prestasjon. Noe av utfordringen vår er at vi har et relativt ungt lag som ikke har spilt veldig mye sammen. Dermed får vi for stor variasjon i våre prestasjoner.

Da gjør det godt å ha cupkamp allerede i morgen igjen. Det er nemlig umulig å ikke være motivert til disse kampene. Alt står på spill når det er vinn eller forsvinn i hver runde. Fokuset er på topp og vi vet at hver kamp lever sitt eget liv. Nå gjelder det å prestere årsbeste i 90 minutter + tillegg. Og det vet vi at vi har inne!

Vålerenga har levert en god sesong så langt, med et sterkt lag. Samtidig spilte vi en jevn kamp mot hovedstadslaget i vår, som endte 2-2. Kampen blir dessuten gjensyn med Maruschka Waldus og Dejana Stefanovic som har spilt i Avaldsnes tidligere.

Det er stor grunn til å tro at kampen blir en real «rysare» på Intility Stadion!

Mvh. Stian S. Nygaard

# Lag S Mål P