Norsk Tipping – «Lillestrøm er favoritt»

KATEGORI: Kampdag + Nyheter

Onsdag var det kick-off for Toppserien på Ullevaal, der representanter fra alle lagene var samlet. Og lørdag braker det løs!

 

Toppseriens hovedsamarbeidspartner Norsk Tipping har i skrivende stund denne oddsen på lørdagens kamper:

Norsk Tipping har også satt odds på hvem som vinner Toppserien i 2018, og det er tre lag som skiller seg ut som favoritter. Spillselskapet fra Hamar mener at Lillestrøm, Vålerenga og Avaldsnes vil kjempe om fordelingen av medaljene i år, med Lillestrøm som knapp gullfavoritt.

Lillestrøm favoritt:

 

Roger Skjellerud er oddssetter og Norsk Tippings ekspert på Toppserien og 1.divisjon for kvinner.

  • Vi hadde innledningsvis VIF som favoritt til å vinne Toppserien, men har av ulike årsaker landet på Lillestrøm som knapp favoritt. Vi har vurdert det slik at det er stor sannsynlighet for at årets vinner heter enten Lillestrøm, Vålerenga eller Avaldsnes. Da er det jo ekstra interessant at to av favorittene møtes allerede på lørdag, sier Roger som tror årets serie blir både jevnt og underholdende. Videre har vi også Klepp, som må betraktes som en sterk outsider, sier Roger som også lover et godt utvalg med spillobjekter utover våren og sesongen igjennom.
  • Vi skal også legge ut noen dueller og toppscorerspill etter hvert, sier han og avslutter med et aldri så lite «lykke til!» til alle lagene.

 

Spillene finner du her: Norsk Tippings oddssider

Les mer om seriestarten her: Toppserien

 

Alle kampene skal streames, og Vålerenga-Lillestrøm ser du på NRK 1 kl. 17.00.

Det blir sendestart og oppbygning til kampen fra kl. 16.30.

# Lag S Mål P