Avaldsnes møter Kolbotn hjemme!

KATEGORI: Uncategorized

Etter onsdagens kamp mot Lyon, skal laget omstille seg raskt og møter Kolbotn allerede 4 dager etterpå. Klokken 14.00 sparkes kampen i gang, denne gang uten Kopervik jenta Karina Sævik på banen. Hun har nemlig pådratt seg en kjip skade i foten som gjør at sesongen er over. Vi ønsker henne god bedring!

Avaldsnes imponerte mange på Onsdag da de holdt unna Lyon hele første omgang, og ble heller ikke overkjørt i 2. omgang. Defensiv fotball er virkelig krevende og tungt, og prestasjonen vi viste gjennom hele kampen er stor idrett. Stjernegalleriet slet virkelig med å komme gjennom. Det skal vi ta med oss!

Nå har vi prestert veldig bra i Champions League, både i kvalik og i 16-dels finale kamp 1. Så er det om å gjøre å holde det samme fokusnivået når vi møter Kolbotn hjemme på eget gress på Avaldsnes Idrettssenter. Det blir nok ingen enkel kamp på søndag heller, så vi er helt avhengig av topp prestasjon her også. Kolbotn er et godt lag som kan spille fotball. Det fikk vi erfare på bortebane. Samtidig har vi nå vist et toppnivå som er veldig bra, og vi går for «gull» og 3 poeng i denne kampen.

 

Fra sportssjef Lena Tyriberget:

Tilbake til hverdagen
Det kan være krevende og gå fra CL og stor fotballkveld på Haugesund stadion tilbake til hverdagen og toppserien. Men det er hverdagen og toppserien som er det viktigste og som er vårt hovedfokus nå. Så skal vi gjøre alt vi kan for å nullstille men ta med innsats og erfaringen fra CL spillet inn i toppserien. Forsvarsspillet mot Lyon – viljen til å stå i mot sammen, innsatsen og viljen i 90 min må vi ta med oss videre. Vi har forsøkt og ikke hause opp for mye i forkant av Lyon og CL kampen- forberedte oss stort sett akkurat som vi gjør til en toppseriekamp. Dette for at det ikke skulle tappe mer energi en det kampen i seg selv gjør. Vi har gjort lite ut av det både før og etter – selv om det selvsagt er mer medietrykk rundt disse kampene. Vi ser nå fram til å få Kolbotn på besøk og da skal vi vise at hverdagen også er viktig for oss. I tiden som kommer så skal det også jobbes med re-signering og jobbes med spillere inn i neste års stall. Det at vi viser at vi kan klare et slikt resultat mot Lyon, viser potensiale i denne gruppa og at det ikke er mye som skal til før vi kan være med å kjempe om topp plassering i toppserien – det håper jeg virker motiverende for dagens Avaldsnes spillere og også kan være spennende for mye spillere vi ønsker inn. Avaldsnes er en klubb som neste år og årene som kommer skal være i toppen.

 

Poengligaen:

Nå har tipsene kommet inn, og det har skjedd en tydlig endring fra forrige kamp.

Hele 21 av de som har levert inn tips har tippet på hjemmeseier! 5 stk tror på uavgjort og poengdeling mens det bare er Meglerhuset Rele som tror Avaldsnes går på tap. Forestillingen på Haugesund Stadion har nok en del å si, i tillegg til at Kolbotn nok ikke er helt på samme nivå som LSK som vi møtte hjemme sist helg. Det som er helt sikkert er at det blir en spennende kamp med mye på spill. Avaldsnes spillerne vil gjerne vise at de også kan spille godt i hjemlig serie og ikke bare i de største kampene. Så vet vi at Avaldsnes har levert mange gode kamper i år, men det har ikke villet seg helt i begge boksene. Line Geltzer viste virkelig hva som bor i henne mot Lyon, og vi håper hun tar med seg det inn i kampen i morgen.

Hvis Avaldsnes skulle tape stikker Meglerhuset Rele ordentlig ifra og leder med opp til 7 poeng i bedriftsligaen. Privatligaen står da helt stille. Skulle det vli uavgjort kan Lars Magne Skeie ta sølvplassen (ved 2-2).

Det blir veldig spennende runde både for tabellposisjonen til Avaldsnes og deltakerne i Poengligaen!

 

Privatligaen –

Anfinn Paulsen og Nils Olaf Osnes fikk fulltreff i oppgjøret mot LSK og dro inn 3 poeng. Det betyr at Nils Olaf er oppe på en delt 5. plass sammen med Norvald Kaldheim og Mona Losnegård, og Anfinn Paulsen rykker ifra og befester 2. plassen sin.

 

Bedriftsligaen –

Her hadde 5 bedrifter rett vinner. Av topp tre hadde derimot kun Meglerhuset Rele rett, og stikker dermed ifra og leder med 4 poeng. Det gir litt pusterom i sesonginnspurten. Vikanes Bungum Vikanes har tatt opp jakten og ligger kun et fattig poeng bak pallen. Dette blir virkelig spennende!

Fortsatt er det slik at det er 15 poeng igjen å vinne. Det betyr at alle – både i privat og bedriftsligaen fortsatt har teoretisk mulighet til å vinne!!

 

# Lag S Mål P