Ny kamp – nye sjanser!

KATEGORI: Poengligaen

Avaldsnes skal i dyst igjen på lørdag 15:00. Denne gang er det bortekamp mot Trondheims Ørn på Utleira Kunstgress. Deres nye, egne stadion ikke er helt ferdig enda. Utleira har vi aldri spilt på før.

 

Skuffende mot Grand Bodø

Etter en fantastisk kvalifiseringsrunde i Kroatia, ble det en stor nedtur å kun klare uavgjort mot Grand Bodø. Vi var nok en gang det best spillende laget, men det hjelper lite når vi ikke scorer flere mål enn vi slipper inn. Med mange skader ble det også vanskelig å endre kampbildet for å få punktert kampen. Cecilie dro på seg en lei strekk dagen før kamp på trening, Nathalie fikk en kjip hoderystelse i kampen mot Osijek, Gaelle var utilgjengelig og flere andre var ute med lengre skadeavbrekk. Dermed besto benken vår av kun to utespillere og en keeper. Til neste kamp har vi forhåpentligvis flere på plass!

 

Trondheims Ørn

De gule og blå fra Trondheim har tatt like mange poeng som oss de siste 5 kampene. På tirsdag spilte de NM mot Sandviken og tapte 1-2. Før denne kampen spilte de uavgjort mot både Kolbotn og Lyn etter å ha tapt mot LSK og Arna Bjørnar, som for øvrig ser veldig bra ut om dagen. Trondheims Ørn ligger a poeng med Avaldsnes men med 6 mål dårligere målforskjell. Det er altså duket for en jevn kamp borte mot Trondheims Ørn skal vi tro statistikken (som så kjent alltid lyver).

 

Poengligaen

I forrige runde ble nesten alle like overrasket som undertegnede. Ingen, verken i privatligaen eller bedriftsligaen hadde korrekt resultat, men Sagafjord Seafarm hadde tippet 1-1 altså uavgjort og tar derfor med seg det ene poenget som ble delt ut i denne runden! De tar dermed igjen Brekke Helgeland Brekke og deler nå plassen med 3 poeng.  Alle utenom Harmonie Doors og Torhild Haaland Eide hadde tippet hjemmeseier! Dermed er tabellen uforandret og spenningen er fortsatt til å ta og føle på!

Tippetipsene har nå kommet inn.

Privatligaen:
4 stk har tro på hjemmeseier (Trondheims Ørn) og seks har tro på uavgjort. Resterende 14 har troen på Avaldsnesseier. Ingen har tippet 0-0, så at minst en av keeperne må hente ballen ut av målet sitt er alle enige om. I toppen av tabellen ser vi at det er jevnt mellom men Thor Buberg leder med 5 poeng og har litt mer rom til å ta sjanser. I kampen om 2. plass ser vi at Anfinn og Lars Magne ligger med 11 poeng. Her har Anfinn tippet 1-2 mens Lars Magne har tippet 3-1. Med mindre det blir uavgjort vil altså en av de ta ledelsen med 1 eller 3 poeng alt etter resultat.

Bedriftsligaen:
I bedriftsligaen har seks tro på Trondheims Ørn, ingen på uavgjort og kun fire på Avaldsnes. I toppen av denne tabellen ser vi at Meglerhuset Rele leder med 3 poeng på Haugaland Byggkjøp (tidligere Byggmakker) og Salhus Garasjeporter. Rele har tippet 1-0 Haugaland Byggkjøp 2-1 mens Salhus Garasjeporter har tippet 0-1! Dermed kan Salhus ta igjen Meglerhuset Rele  med en Avaldsnesseier med en fulltreffer! Ellers er ledelsen mindre men fortsatt trygg for Jan Audun Lutro og resten av Meglerhuset Rele!

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle som er med på å støtte Avaldsnes i årets poengliga! Det betyr mye for satsningen vår! 

# Lag S Mål P