Trenerspørsmålet 2018

Sist oppdatert: 12. okt 2018 Skrevet av: admin

 

Her er en oppdatering fra Avaldsnes. 
 
Vi har hatt en innholdsrik høst hvor det har gått i ett fra om med første seriekamp mot Lyn tidlig august. Vi har vært gjennom treneransettelser, en kvalifiseringsrunde i Kroatia, serierunder i hjemlige Toppserien og 2 kamper mot Lyon. Hjemmekampen ble en flott forestilling med over 5000 tilskuere (2300 på stadion) og et godt resultat. Nå er vi inne i en periode hvor strategier, spillerlogistikk og administrative oppgaver avgjøres. Oktober er en spennende måned for alle og enhver. 

Når det gjelder trenerspørsmålet er status i Avaldsnes slik. Vi ansatte Maid Memic og Endre Eide på delt stilling i August. Dette etter at Christiane Lessa dro fra klubben av personlige årsaker. Vi fikk på plass en avtale med Djerv 1919 som gjelder ut 2018. Djerv er en klubb med store ambisjoner selv, og som oss ser de stort potensial i trenerduoen. Vi syntes de lokale unge trenerne har gjort en solid jobb for oss. Vi har visst at det kunne bli vanskelig å få på plass en ny avtale, ihvertfall for begge, med Djerv 1919. Der har de nemlig en kontrakt som gjelder ut 2019. Derfor har vi jobbet over lengre tid for å ha gode alternativer i bakhånd. Situasjonen er nå slik at Endre Eide ønsker uansett å forholde seg til avtalen med Djerv 1919 og kommer ikke til å signere en ny avtale med Avaldsnes. 


Vi har hatt flere kandidater til trenerjobben med et høyt nivå. Det er snakk om etablerte trenere som kan vise til resultater over tid med et stort nettverk. Etter en som sagt lengre prosess har vi nå landet en trener som vi er utrolig godt fornøyd med. Det er Lena Tyriberget som har har ledet prosessen og hun er veldig godt fornøyd.

Vi kommer tilbake med navn snart.