Status etter første serierunde for Avaldsnes – video med høydepunkter

Sist oppdatert: 17. apr 2018 Skrevet av: admin

 

Avaldsnes har startet sesongen 2018 med seier mot Grand Bodø, som etter 3 runder står med 3 poeng etter den sterke seieren mot Trondheims Ørn. Grand Bodø har ett godt lag med spisser som blant annet er sterke på kontringer og er på ingen måte en enkel match for noen. Avaldsnes stilte med tynn tropp på 15 spillere inkludert 2 spillere fra rek. lag stallen, som skulle debutere i dagens kamp.

Scoringen fra Hanna Dahl kom i det 54. spilleminutt, og den kom i form av ett knallskudd rett i krysset.
«– Jeg liker jo å skyte. Jeg fikk mye rom og jeg hørte flere rundt meg rope at jeg måtte skyte. Og jeg tenkte – nå må jeg bare klinke til. Det er vanskelig å beskrive opplevelsen når du ser den går inn i krysset, sier Dahl.» sier Hanna til Haugesunds Avis.
Scoringen fra Dahl var kampens eneste, og sikret Avaldsnes 3 poeng etter første kampen for sesongen.

Høydepunktene fra kampen ser du her: https://www.youtube.com/watch?v=QqIjUO4VYKU&feature=youtu.be

Lena Tyriberget om kampen
Vi er fornøyd med 3 poeng i denne kampen mot Grand Bodø. Kampen ble ingen «lett kamp», vi sliter litt med å utnytte overtaket i spillet til å skape mer sjanser og situasjoner i boks. Det gjør kampen både mål- og sjansefattig, men spillerne jobber godt og framstår som et lag som vil kjempe for hverandre. Det skal vi bygge videre på. Vi fikk det målet vi trengte. Samtidig så skal vi jobbe godt i tiden framover for å få satt spillet vårt enda mer. Vi hadde flere debutanter i dag: Line – stod en solid kamp i mål, viser at hun leser spillet bra og god på kommunikasjon. Maruschka spilte venstre stopper og viser også at hun blir en solid tilvekst for laget. God 1:1, sterk i hodespillet og en spillende spiller. Natalie Velde (15) – en ungjente som får smake på toppserienivået, har et spennende engasjement og tilstedeværelse i spillet sitt. Elise (19) – kom inn i en litt uvant posisjon men takket det bra. Spilte enkelt og kom bra fra debuten.

Debutanter i Toppserien

Natalie Velde (15 år).             Foto: Astrid M. Nordhaug
Elise Einarsen (19 år)                         Foto: Astrid M. Nordhaug
Maruschka Waldus   (25 år)            Foto: Astrid M. Nordhaug
Line Johansen         (27 år)               Foto: Astrid M. Nordhaug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neste kamp er mot Vålerenga søndag 22. april klokken 15.oo, i god tid før Haugalandets andre topplag FKH skal spille mot Strømsgodset på Haugesund Stadion 18.00.
Vi håper derfor på stor støtte fra hele Haugalandet til begge toppkampene neste søndag!

PS. Alle lag kan nå søke om å få drømmedag på Skeie hvor man får møte spillerne, være ballhentere og spise sammen med noen av våre A- spillere i pausen!
Trykk bare på linken ved siden av og registrer ditt lag : https://goo.gl/forms/mSgYwMClR354Ltcy1