Reisebrev #6 – avslutning og oppsummering av Anna Jøsendal og Nathalie J. Utvik

KATEGORI: Nyheter

No er vi på vei heim etter eit fint opphald i Tyrkia. Vi har fått trent godt på feltet, men også fått masse læring gjennom videomøter frå både treningane og kampane. Vi kom til Belek seint på søndag så neste dag hadde vi kun en rolig økt. Allereietysdag skulle vi spilla kamp mot Lyn. Kampen endte ikkje som vi ynskja oss. Det vart tap 1-0 og ting satt ikkje som det skulle. Likevel fekk vi mykjelæring ut av kampen. To dagar etter kampen mot Lyn var det klar for ein ny kamp. Denne gangen mot Stabæk. Både spelerane og trenerane var gira på å gjere ein betre prestasjon enn sist. Vi hadde lært frå kampen mot Lyn og det låg vi også merke til i kampen. Ting funka betre og vi spelte meir som eit lag. Vi vant kampen 1-0 etter scoring av Olaug Tvedten. Etter desse to kampane i Tyrkia har vi som sagt fått mykje ny læring som det er viktig å ta med seg inn i kvardagen på Avaldsnes. Samtidig har vi ein del å gå på fram til serien starte den 23. Mars.

Dagane har vore travle med trening og møter. Einvanlig dag er frukost klokka 9, trening klokka 10, lunsj klokka 13, ny trening eller møte klokka 16, middag klokka 1830 og god natt klokka 22. Men vi har også fått tid til sosiale samanhengar. Etter middag har det vore kortspill og kjekke samtalar på behandlingsrommet/hotellrommet. På laurdagenvar det nokon som tilbringa dagen på shopping og nokon som såg kamp. Vålerenga spelte mot laget Spartak Subotica som nokon av Avaldsnes spelerane møtte i Champions League kvalifiseringa for to sesongar sidan. Den endte 1-0 til VIF etter billig straffe… Same dag hadde også dei nye spelerane ulike framføringar på kvelden. Nokon framførte dans, andre quiz. Til og med Kolla kom med ein overraskande førestilling og kva det innebar er sjølvsagt konfidensielt.

 

Kåringer:

Leirens mest fjerne: Brassane, Stephanie, Dejanaog Maria Sørenes som gjekk seg vill på utland taxfree når me skulle til Haugesund…

Leirens mest høylytte: Kolla

Den på leiren som har fått flest bøter: Oda

Leirens klovn: Dejana

Leirens moteløve: DUDA

Leirens gledespreiar: Maria Sørensen

 

Alt i alt har turen til Tyrkia vært utrolig bra. Turen kom beleielig med tanke på at vi har en del nye spillere som trenger og bli kjent med hverandre. Vi har allerede rukket å bli en sammensveiset gjeng som trives godt i hverandres selskap utenfor fotballbanen.

Sportslig sett har vi fått trent godt på stor bane, samt fått kjenne på toppserienivået igjen. Vi har fått kjenne på kroppen hvor nivået ligger og hva som skal til for å kunne prestere på det nivået vi ønsker. Selv om det fortsatt er mye å jobbe med hjemme på Karmøy, har vi fått gode preferanser og allerede tatt et stort steg i riktig retning i den siste kampen mot Stabæk. Nå kan det bare gå en vei- oppover!

Hilsen Anna og Nathalie

# Lag S Mål P