Avaldsnes leverer nok en gang spiller til en av verdens beste klubber!

Sist oppdatert: 09. aug 2018 Skrevet av: admin

 

Avaldsnes leverer spiller til en av verdens beste klubber – igjen!

En av verdens beste klubber kjøpt ut en Avaldsnes spiller, og denne gang er det Daiane som går til PSG. Mange tenker nok at Avaldsnes først og fremst henter mange internasjonale toppspillere til klubben, og det gjør vi også. Men faktum er at vi i tillegg, jevnt og trutt, leverer spillere videre til internasjonale klubber helt i verdenstoppen. Debinha til Dalian Quanjian (North Carolina Courage), Mjelde til Chelsea, Thorsnes til Utah Royals, Rosana til PSG etc. Nå har en av verdens beste klubber igjen meldt sin interesse for en av våre spillere. Daiane Santos har tatt store steg i den røde og hvite drakten. Hun kom som et ungt talent, og jaktes nå av en av verdens største klubber – bare et år senere. Det er altså ingen tvil om at de største følger godt med på klubben i havgapet på vestkysten av Norge!!

Daiane er en sprudlende jente som har bidratt sterkt både på og av banen! Hun kommer fra en familie med mor, far og 18 søsken. Familien hennes bor i en liten landsby uten store muligheter. Fotballkarrieren gjør det mulig for henne å forsørge både seg selv og familien.

De økonomiske musklene i de største klubbene er enorme! Og PSG er helt i toppen her. Avaldsnes driver for omtrent 10% av det som toppklubbene i verden bruker på damefotballaget sitt. Det gjør at spillere som Daiane får en vanvittig mulighet til å kunne forsørge familie og seg selv på fotballen. I de fattige kår som enkelte av våre spillere kommer fra, skal ikke Avaldsnes stå i veien og nekte en overgang.

Daiane har et og et halvt år igjen av kontrakten. Når Daiane nå blir solgt skal Avaldsnes være stolte over å ha fostret frem en ny stor spiller! Og samtidig vet vi at vår Daiane får spille på det aller øverste nivå. Dette er stort!