Anna Langås Jøsendal har så langt spilt 21 kamper i årets Toppserie. I dag ble hun belønnet med sin første proffkontrakt!

Sist oppdatert: 24. okt 2018 Skrevet av: admin

 

Anna Jøsendal har spilt hele 21 kamper så langt i årets Toppserie. i dag ble hun belønnet med sin første proffkontrakt for Avaldsnes Toppfotball!
Den 17 år gamle Odda-jenta har spilt mange av årets kamper. Hun har gjort jobben bra både i kamp og på treningsfeltet. Dette har resultert i at hun i dag har signert sin første proffkontrakt. Det lønner seg å stå på og ta til seg læring!
Lena Tyriberget forklarer: Vi er veldig glade for å ha med Anna i vår satsing videre. Hun er en spiller som har utviklet seg masse i år og en spiller vi tror vil ta ytterligere steg. I tillegg er Anna en spiller med gode treningsholdninger og har personlige egenskaper som vi setter stor pris på. Anna kom til Avaldsnes i fjor sommer og fikk spille 5 seriekamper høsten 2017 som 16 åring. I år har hun derimot spilt hele 21 toppseriekamper! Det var også det som var hensikten med strategien for årets sesong. De lokale jentene skulle få referanser i toppserien! Hun står dermed, sammen med de andre, sterkere når vi trykker til neste sesong. Det er vi utrolig glad for og stolte over.
Anna har også blitt belønnet med mer landslagsspill i 2018. Hun har spilt 7 kamper for Jenter 17 i tillegg til å spille opp på Jenter 19. Der har hun fått med seg 4 kamper også har hun til og med plukket med seg et mål mot Georgia tidligere denne måneden.
Med det har Avaldsnes nå signert 4 spillere for 2019, allerede før årets sesong er ferdig. Som tidligere signalisert har vi fokus på å få signaturen på de lokale spillerne først. Det er de som er, og skal være, kontinuitetsbærerne. Anna Jøsendal har nå skrevet under en 2 år lang proffkontrakt.